< Prireditve in dogodki

IGLU - IMPRO SHOW

11.12.2021 - 11.12.2021

Vabimo vas na IMPRO SHOW!

Kdaj? Sobota, 11. december 2021, ob 19. uri

Kje? Dvorana Kulturnega doma Bistrica ob Sotli

F1010026 (4).jpg

 

Število kart je omejeno, zato sprejemamo rezervacije na elektronski naslov: kulturnodrustvo.bos@gmail.com ali na telefonsko številko: 040 214 929

Vstopnice boste lahko dvignili eno ure pred začetkom dogodka. 

Obvezen pogoj PCT.

VSTOPNINA: 5€

IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana so Juš Milčinski, Vid Sodnik in Peter Frankl.

Redno nastopajo po celi Sloveniji, aktivni pa so tudi v tujini. Za svoje ustvarjanje so prejeli več nagrad – med drugim so v različnih zasedbah osvojili štiri naslove državnih prvakov v gledališki improvizaciji ter priznanja za najboljšega improvizatorja in novinca Impro lige.

Gre za zasedbo raznolikih talentov, ki jih pridno izkoriščajo v svojih improviziranih predstavah. Trikrat mesečno jih lahko vidite v Menzi pri koritu na Metelkovi in enkrat mesečno v SiTi Teatru BTC. Njihova raznolikost vam zagotavlja humorno-umetniški performans, kot ga še niste videli!

Gledališče IGLU je eno redkih profesionalnih slovenskih gledališč s poudarkom na improvizaciji. Zasedba redno obiskuje velike mednarodne festivale, kjer poučujejo in nastopajo. IGLU je v tesnem sodelovanju z gledališči iz Nemčije, Švice in Kanade, posamezni člani zasedbe pa so se predstavili tudi na Nizozemskem, Hrvaškem, Madžarskem, Češkem, Poljskem, v Franciji, Švici, Belgiji, Italiji, Avstriji, Kolumbiji ter po več mestih v Kanadi in ZDA.

Dogodek omogočajo: KD Bistrica ob Sotli, Društvo prijateljev mladine, Turistično društvo in Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli.

 

--