< Pomembne objave

POSTAJA RDEČEGA KRIŽA NA PETROVEM SEJMU

24.06.2019

ZDRAVSTVENA POSTAJA RDEČEGA KRIŽA NA PETROVEM SEJMU

 

Rdeči križ Slovenije - Območno združenje  Šmarje pri Jelšah in krajevna organizacija RK Bistrica ob Sotli vabita na postajo Rdečega križa, v  NEDELJO, 30. junija, od 8. do 10. ure, na zdravstveni stojnici Petrovega sejma. Na postaji vam bodoizmerili krvni tlak, višino sladkorja in holesterola v krvi ter vam dali zdravstvene nasvete. Bodite tešči! Merjenje je brezplačno. Izvajala ga bo ambulanta Družinske medicine Božiček.

 

 

PROMOCIJA PROGRAMA SVIT

Na Petrovem sejmu, 30. junija, od 9. ure dalje bo na stojnici Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Območne izpostave Celje, potekala predstavitev programa Svit za zgodnje odkrivanje raka na debelem črevesu in danki in promocija ostalih dveh presejalnih programov Zora (Program za zgodnje odkrivanje raka na materničnem vratu) in Dora (Program za zgodnje odkrivanje raka na dojki).

Predstavitev programov bo potekala s pomočjo namiznih modelov ter zdravstveno vzgojnega gradiva. Na stojnici bodo tudi sodelavci družinske medicine Božiček in Zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah, ki vam bodo na voljo za pogovor.

 

Vljudno vabljeni!