< Prireditve in dogodki

Pristop k blagovni znamki OKUSI POSAVJA

31.01.2022 - 31.01.2022

 

Izobraževanje za Okuse Posavja
Dejavniki uspeha, ki vodijo do zadovoljstva gostov in
zadovoljitve kulinaričnih strokovnjakov

Izobraževanje je namenjeno vsem ponudnikom gostinskih storitev, ne glede na vrsto
gostinske ponudbe, od turističnih in vinogradniških kmetij do vrhunskih gostiln in
restavracij, a med njimi le tistim, ki želijo svojo storitev (še) izboljšati.

Izobraževanje poteka v dveh delih; skupaj 10 šolskih ur. Prvi dan udeleženci izobraževanja
spoznajo potrebo po dvigu kakovosti. Drugi dan udeleženci, ki se odločijo za dvig
kakovosti - in s tem za članstvo v Okusih Posavja -, spoznajo pod do višje kakovosti, s
pomočjo strokovnega ocenjevanja.

Izobraževanje vodi Uroš Mencinger, kulinarični kritik, VIVI d.o.o.
Prvi del
1. Sodobni trendi: Kako delajo najboljši, po svetu in pri nas?
2. Gost je kralj: Kdo pa so naši gostje?
3. Gostiln je več vrst: Kakšno gostinsko storitev potrebujejo naši gostje?
4. O ocenjevanju: Kdo vse nas ocenjuje in kako?
5. Okusi Posavja in strokovno ocenjevanje: Kako?
Drugi del
1. Ponudba in zgodba: Kaj in kako ponujamo?
2. Šef in chef: Kdo je glavni?
3. Dejavniki uspeha: Kaj odloča o uspehu?
4. V gostilno gremo jest: Kaj odloča pri hrani?
5. V gostilno ne gremo le jest: Kaj odloča pri ne-hrani?
6. Ocenjevanje: kako poteka?